Προσαρμοσμένο σχεδιασμένο διακοσμητικό κουτί συλλογής, διαφημιστικά κουτιά συλλογής χαρτονιού

Προσαρμοσμένη Σχεδιασμένο Διακοσμητικό Συλλογή Κουτί, Διαφημιστικά Κουτιά Συλλογή Χαρτόνι Σχετικά με εμάς: 1. Αυτή είναι μια επαγγελματική κατασκευαστής εμφάνιση χαρτονιού POP.We έχουν 9 χρόνια εμπειρίας στην βιομηχανία εμφάνιση προϊόντων χαρτονιού POP, και να απολαύσετε καλή φήμη. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει την έγκριση των πελατών ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προσαρμοσμένο σχεδιασμένο διακοσμητικό κουτί συλλογής, διαφημιστικά κουτιά συλλογής χαρτονιού

Σχετικά με εμάς:

1. Αυτή είναι μια επαγγελματική κατασκευαστής εμφάνιση χαρτονιού POP.Έχουμε 9 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία προβολής χαρτονιού POP, και να απολαύσετε καλή φήμη. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει την έγκριση των πελατών παγκοσμίως.

2. Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες (παροχή σχεδίου, δημιουργία δειγμάτων, παραγωγή αγαθών και εμπορευμάτων μεταφοράς) στον πελάτη.

3. Βοηθάμε τα προϊόντα των πελατών να γίνονται ολοένα και πιο εμφανή, να βοηθούν στην ενίσχυση των σημείων πώλησης και στην προώθηση των τόμων χονδρικής πώλησης. Στη συνέχεια, οι πελάτες μας μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν την προστιθέμενη αξία των προϊόντων, να μειώσουν την τιμή κόστους στη κυκλοφορία του προϊόντος και να ενισχύσουν την αναγνώριση της επωνυμίας.

4. Εκτελούμε ένα σύνολο από αυστηρά τέλεια σύστημα ελέγχου ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν μας μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του πελάτη. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί αυστηρά πριν από την αποστολή.

5. Η εταιρεία κατέχει πάνω από 13000 τετραγωνικών μέτρων και έχει περισσότερους από 200 υπαλλήλους. Έχουμε εισαγάγει προηγμένους εξοπλισμούς παραγωγής (διάσταση εκτύπωσης: 1200 * 1620mm), τέσσερις έγχρωμες offset τύπου και πλήρη σειρά αυτόματης παραγωγής. Όπως υψηλής ταχύτητας πλήρη αυτόματη εξοπλισμό προετοιμασία της επιφάνειας, laminating μηχανή ζελατινοποίησης ρολό, αυτόματη μηχανή κοπής ένα ούτω καθεξής.

6. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Καταβάλλουμε πάντα μεγάλες προσπάθειες για να επιτύχουμε αυτή την κερδοφόρα κατάσταση και σας καλωσορίζουμε ειλικρινά για να συνεργαστείτε μαζί μας.

Jiechuang Display είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές κουτιών λήξης, το εργοστάσιό μας μπορεί να προσφέρει στους πελάτες προσαρμοσμένες σχεδιασμένες διακοσμητικές συλλογή, διαφημιστικό χαρτόνι συλλογής προϊόντων κουτιών με καλή τιμή. Αν ψάχνετε για επωνυμίες οθόνης ή προϊόντα υψηλής ποιότητας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εξεταστική