Υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες σχεδιασμένες διαφημιστικές κάρτες λιανικής για προβολές μπαταριών, μπαταριών POP

Υψηλής Ποιότητας Προσαρμοσμένη Σχεδιασμένη Προωθητική Χαρτόνι Λιανική Εμφανίζει για Μπαταρία, Μπαταρίες Εμφανίζει POP Χαρακτηριστικό της βάσης χαρτόνι οθόνη 1) Βάση χαρτόνι οθόνη είναι μια εξαιρετική διαφήμιση φορέα, η οποία εμφάνιση θα μπορούσε να εκτυπωθεί πολύχρωμα έργα τέχνης. 2) Οθόνη από χαρτόνι μπορεί να μεταφέρει ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες σχεδιασμένες διαφημιστικές κάρτες λιανικής για προβολές μπαταριών, μπαταριών POP

Χαρακτήρας της επίδειξης χαρτόνι

1) Το περίπτερο εμφάνισης χαρτονιού είναι ένας εξαιρετικός φορέας διαφήμισης, ο οποίος μπορεί να εκτυπώσει πολύχρωμα έργα τέχνης.
2) Η απεικόνιση χαρτονιού θα μπορούσε να φέρει εμπόρους και είναι το περιβάλλον, το οποίο γίνεται από κυματοειδές χαρτί. 3) Η απεικόνιση χαρτονιού χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες δραστηριότητες προβολής μεγάλης κλίμακας, εμπορικό κέντρο, αγορά,
έκθεση και ούτω καθεξής. Το γραφικό, το χρώμα, η μοντελοποίησή του θα μπορούσε να σχεδιαστεί ελεύθερα και καινοτόμα.
4) Βάση χαρτόνι οθόνη θα μπορούσε να εξοικονομήσει το κόστος αποστολής, διότι είναι ελαφρύ και θα μπορούσε να συσκευαστεί σε πακέτο.
5) Η απεικόνιση χαρτόνι είναι πολύ οικονομική και πρακτική, θα μπορούσε να τεθεί σε τμήμα ανακύκλωσης εύκολα μετά τη χρήση.

Jiechuang Display είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών και προμηθευτών, το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει στους πελάτες υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες διαφημιστικές κάρτες προβολής από χαρτόνι για μπαταρία, pop μπαταρία εμφανίζει προϊόντα με καλή τιμή. Αν ψάχνετε για επωνυμίες οθόνης ή προϊόντα υψηλής ποιότητας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εξεταστική