Προσαρμοσμένα τυπωμένα χαρτοκιβώτια από χαρτόνι για εργαλεία κουζίνας

Προσαρμοσμένα εκτυπωμένα χαρτοκιβώτια για τα εργαλεία κουζίνας 1, Απλό βοηθητικό πρόγραμμα: 1) Προσαρμοσμένα στυλ και διάσταση παρουσίασης: Η διάσταση των προϊόντων, το σχέδιο εμφάνισης και το σχέδιο επιφάνειας εκτύπωσης είναι όλα προσαρμοσμένα. Μπορούμε να κάνουμε ΚΑΕ σύμφωνα με το σχέδιο σχεδιασμού των πελατών, ακόμα περισσότερο. 2) ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προσαρμοσμένα τυπωμένα χαρτοκιβώτια από χαρτόνι για εργαλεία κουζίνας

1, απλό βοηθητικό πρόγραμμα:
1) Προσαρμοσμένα στυλ παρουσίασης και διάσταση: Η διάσταση των προϊόντων, ο σχεδιασμός εμφάνισης και το σχέδιο εκτύπωσης επιφάνειας είναι όλα προσαρμοσμένα. Μπορούμε να κάνουμε ΚΑΕ σύμφωνα με το σχέδιο σχεδιασμού των πελατών, ακόμα περισσότερο.
2) Μεμονωμένη συσκευασία: Ατομική συσκευασία και επίπεδη συσκευασμένη σε χαρτοκιβώτιο εξαγωγής.
3) Εύκολη συναρμολόγηση: Εύκολη συναρμολόγηση και εύκολος καθαρισμός, σχεδίαση συναρμολόγησης μαζί με το ράφι οθόνης.

2, σύνθετη δομή:
1) Αποσυναρμολόγηση: Το ελαφρύ χαρτονένιο υλικό και τα αποσυναρμολογημένα μέρη μικρού όγκου καθιστούν την παράδοση οικονομικότερη και βολικότερη.
2) Αποτελούνται από διαφορετικές βαθμίδες, ο πωλητής μπορεί να προσαρμόσει τη θέση των επιπέδων στη διαφημιστική προώθηση.
3) Η άρθρωση του σφήνα αντικαθιστά τον συμβατικό τύπο, καθιστώντας τον οριζόντιο δίσκο πιο σταθερό σε πρακτική χρήση.
4) Κάθετη κλίση γωνία 15 μοιρών, σύμφωνη με την ανθρώπινη οπτική συνήθεια.

3, πλήρους χρώματος / 4 χρωμάτων (CMYK) Εκτύπωση:
Πλήρης έγχρωμη / 4 χρώματα (CMYK) εκτύπωση offset με πλαστικοποίηση και γυαλιστερό, κάνει LOGO της εταιρείας και το σχέδιο πιο φωτεινό και ζωντανό, να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης.

4, φιλικό προς το περιβάλλον Υλικό:
Όλα τα ράφια απεικόνισης χρησιμοποιούν 100% ανακυκλώσιμο υλικό, περισσότερο ευνοϊκό για την προστασία του περιβάλλοντος.


5, γρήγορη παράδοση: Πλήρης σειρά παραγωγής που υποστηρίζει γρήγορη παράδοση. Παράδοση 3 ημερών για δειγματοληψία, παράδοση 15 ημερών για μαζική παραγγελία.

Jiechuang Display είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές προϊόντων προβολής εμπορευμάτων, το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει στους πελάτες προσαρμοσμένες τυπωμένες χαρτόνι κουτιά οθόνη για τα εργαλεία κουζίνα εργαλεία με καλή τιμή. Αν ψάχνετε για επωνυμίες οθόνης ή προϊόντα υψηλής ποιότητας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εξεταστική