Προσαρμοσμένο δάπεδο διαφημίσεων LAMA Totem Display Stand για σούπερ μάρκετ / ταξιδιωτικό πρακτορείο

Προϊόν Nmae: Βάση προβολής προσαρμοσμένης διαφήμισης για σουπερμάρκετ / ταξιδιωτικό πρακτορείο Αυτή η οθόνη totem LAMA μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, όπως ξενοδοχείο προώθησης, σούπερ μάρκετ και εκθεσιακό χώρο. Εύκολη συναρμολόγηση δείπνου και εξοικονόμηση κόστους αποστολής. Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και να προσελκύσετε ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προϊόν Nmae: Προσαρμοσμένη διαφημιστική οροφή για διαφημιστικά σποτ για σούπερ μάρκετ / ταξιδιωτικό πρακτορείο

2.jpg

Αυτή η επίδειξη τοτέμ LAMA μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, όπως το ξενοδοχειακό πάρκο, το σούπερ μάρκετ και η εκθεσιακή έκθεση.

Εύκολη συναρμολόγηση δείπνου και εξοικονόμηση κόστους αποστολής.

Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και να προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους; χρειάζεστε μια φανταχτερή προσαρμοσμένη οθόνη lama totem.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: display@displaystandpop.com για περισσότερες πληροφορίες, όπως μεγέθη και υλικό.

Jiechuang Display είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Lama Totem Οθόνες και προμηθευτές, το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει στους πελάτες προσαρμοσμένη δάπεδο διαφήμισης lama totem οθόνη για τα προϊόντα σούπερ μάρκετ / ταξιδιωτικό γραφείο με καλή τιμή. Αν ψάχνετε για επωνυμίες οθόνης ή προϊόντα υψηλής ποιότητας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εξεταστική