Σπίτι > ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Ε: 1. Πώς θα αρχίσουμε να συνεργαστούν;

A: Όλες τις οθόνες μας είναι προσαρμοσμένες, συνήθως ξεκινάμε από τη δομή του σχεδιασμού και το μέγεθος για τους πελάτες. Σε αυτό το στάδιο, ο πελάτης πρέπει να μας πείτε την κύρια ιδέα σχετικά με το πού να τοποθετηθεί η οθόνη, στο πάτωμα, στον πάγκο, ή "κολλάει" στον τοίχο. Και πείτε μας λεπτομερείς πληροφορίες προϊόντων (μέγεθος, βάρος, πώς να τοποθέτηση) ή να μας στείλετε μερικά δείγματα προϊόντων για σχέδιο αν είναι δυνατόν.

Ε: 2. θα μπορούσε να μας βοηθάτε με το γραφικό;

A: Συνήθως, είναι πελάτης που κάνει το έργο τέχνης από μόνα τους, εάν ο πελάτης έχει δυσκολία ή δεν έχουν σχεδιαστή να κάνει έργο τέχνης, μπορούμε να τους βοηθήσουμε όσο μας προσφέρουν συστατικό βασικό έργο τέχνης. Επόμενο είναι να κάνει χρώμα δείγμα πριν από την μαζική παραγωγή.

Ερ.: 3. προσφέρετε δείγμα;

A: Ναι, μπορούμε να προσφέρουμε τυφλό δείγμα ή πολύχρωμα δείγμα από ink-jet εκτύπωση, είναι κυρίως για τους πελάτες για να ελέγξετε την διάσταση, ποιότητα χαρτιού, δυνατότητα υποστήριξης βάρους.

Ε: 4. πόσος χρόνος χρειάζεται να κάνω την δείγμα;

A: Τυφλό δείγμα χρειάζεται 1-3days, δείγμα χρώμα χρειάζεται 3-5days.

Ερ.: 5. Πώς χρεώνετε για δείγμα;

A: Χρεώνουμε συνήθως ένα μικρό χρηματικό ποσό για καθιστώντας δοκιμάσετε, απλά αρκετά καλύπτουν το κόστος. Δεν θα διαθέτουμε χρήματα για την λήψη δείγματος. Όταν επιβεβαιωθεί η διαταγή, η δαπάνη δειγμάτων μπορεί να αφαιρεθεί από την συνολική αξία της παραγγελίας.

Ε: 6. μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το χρώμα δείγμα από ink-jet εκτύπωση για να ελέγξετε το χρώμα της στη μαζική παραγωγή;

A: Όχι, διότι η διαδικασία των ink-jet εκτύπωση είναι τελείως διαφορετικό από την εκτύπωση όφσετ στη μαζική παραγωγή. Το χρώμα θα είναι διαφορετικά από τα χρώματα στη μαζική παραγωγή. Εάν οι πελάτες θέλουν να δει πώς το χρώμα θα μοιάζουν στη μαζική παραγωγή, θα προσφέρουμε πελατών Α3 και Α4 μέγεθος εκτύπωσης απόδειξη η οποία είναι 90% κοντά στο χρώμα στη μαζική παραγωγή.

Ε: 7. Πώς στέλνετε το δείγμα;

A: Εμείς πλοίο συνήθως από DHL, UPS, FedEx ή TNT. Και χρέωση του courier πληρώνεται από τον πελάτη κατά την άφιξη. Εάν ο πελάτης δεν διαθέτει courier a/c, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες για να βρείτε την πιο οικονομική υπηρεσία ταχυμεταφορών παράγοντα, και στη συνέχεια πελατών μας πληρώσετε χρέωση του courier, μπορούμε να το μεταφέρουμε στον courier πράκτορα. Μην ανησυχείτε, το φορτίο θα είναι πλήρως φορτισμένη από το τρίτο μέρος, που είναι διαβιβαστή.

Ε: 8.What του ο χρόνος για μαζική παραγγελία; Και οι όροι πληρωμής;

A:  Για 15-20days μετά από κατάθεση φθάνει το λογαριασμό μας από TT, 40% του συνολικού ποσού σαν προκαταβολή. Μετά τα εμπορεύματα τελειώσει και ελέγχεται από τους πελάτες, το υπόλοιπο 60% πρέπει να καταβληθεί στη συνέχεια, ότι είναι πριν από τη ναυτιλία.

Ερ.: 9. Πώς να παρουσιάσει τους πελάτες τις διαδικασίες να συγκεντρώσει Χαρτόνι εμφάνιση;

A:   Θα προσφέρουμε ΕΡΓΑΖ διδασκαλίας από γραμμή ή από εικόνες. Αν πελάτη εξακολουθούν να έχουν δυσκολία μετά την αναθεώρηση συναρμολόγηση διδασκαλίας, θα προσφέρουμε βίντεο σαφώς πελάτη για βήμα προς βήμα.