Κάρτες δώρων Καρφίτσες με παλέτα χαρτοκιβωτίων με γάντζους, κάρτες με κάρτες

Κάρτες δώρων Καρφίτσες με παλέτα χαρτοκιβωτίων με γάντζους, κάρτες με οθόνη καρτών καρτών Περιγραφή: Υλικό: κυματοειδές χαρτόνι 350gsm CCNB + K5; Αξεσουάρ: πλαστικά άγκιστρα γάντζων. Λειτουργία: Ένδειξη σημείου αγοράς δώρων. Συχνές ερωτήσεις: Ε: Μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο κατασκευής από την πλευρά σας; ΕΝΑ:...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κάρτες δώρων Καρφίτσες με παλέτα χαρτοκιβωτίων με γάντζους, κάρτες με κάρτες

Περιγραφή:
Υλικό: κυματοειδές χαρτόνι 350gsm CCNB + K5?
Αξεσουάρ: πλαστικά άγκιστρα γάντζων.
Λειτουργία: Ένδειξη σημείου αγοράς δώρων.

Συχνές ερωτήσεις:
Ε: Μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο κατασκευής από την πλευρά σας;
Α: Ναι, μπορούμε να κάνουμε το σχέδιο 3D να εξηγήσει τη δομή πιο ξεκάθαρα. Αλλά δεν θα είναι διαθέσιμο τόσο γρήγορα, θα σας επιστρέψω όταν το έχω το συντομότερο.

Ε: Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τον κωδικό ΕΣ για τη δήλωση για να υπολογίσετε τους φόρους εισαγωγής στην προσφορά σας;
A: Ο κωδικός ΕΣ για τη δήλωση είναι 4819100000.

Ε: Μπορείτε να βοηθήσετε να κάνετε το γραφικό σχέδιο;
A: Γενικά, μπορούμε να κάνουμε μόνο τον πολύ απλό σχεδιασμό, όπως να βάλουμε μόνο το λογότυπο στην κεφαλίδα. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε να κάνουμε το περίπλοκο σχέδιο σε αυτό το στάδιο. Σας προτείνουμε να δημιουργήσετε τα γραφικά σας από τον σχεδιαστή σας.

Jiechuang Display είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παλετών και κατασκευαστές παλετών, το εργοστάσιό μας μπορεί να παρέχει στους πελάτες κάρτες δώρων χαρτόνι παλέτα οθόνη ράφι με γάντζους γάντζους, χαρτόνι ευχετήρια κάρτα εμφανίζει προϊόντα με καλή τιμή. Αν ψάχνετε για επωνυμίες οθόνης ή προϊόντα υψηλής ποιότητας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εξεταστική